Facebook
Flickr
Twitter
Tweet

Üzleti tanácsadás

Üzleti tanácsadás

 

Ügyfeleink által keresett ingatlan felkutatásától kezdve, a legkedvezõbb bérleti vagy vásárlási feltételek kialakításán és a szerzõdés előkészítésén át a sikeres ingatlanvásárlás vagy bérlés lebonyolításáig folyamatosan jelen vagyunk.

Segítséget nyújtunk Ügyfeleinknek, befektetési céllal vásárolt ingatlanokkal, fejlesztésre alkalmas üres telkekkel, portfoliókezeléssel kapcsolatosan, valamint

 • Teljes körű, testre szabott tanácsadást

 • Értékbecslést

 • Megvalósíthatósági tanulmányt készítünk.

Fogadja meg a tanácsunkat!

Befektetési ingatlant vásárolna? Eladná raktárát, esetleg kiadó telephelyek iránt érdeklődik? Természetes, hogy mindannyian szeretnénk a hasonló szituációkból a lehető legelőnyösebben kijönni, annak tudatában aláírni az adás-vételi vagy bérleti szerződést, hogy jó üzletet kötöttünk.

Előfordulhat, hogy Önnek nincs elég ideje feltérképezni a piacot vagy nem rendelkezik megfelelő képesítéssel, elegendő tapasztalattal ahhoz, hogy a kereséstől kezdve az üzleti tranzakció lebonyolításáig mindig a legelőnyösebb döntést hozza meg. Nos, nem is kell, hogy az Ön vállára nehezedjen ennek a felelősségnek a súlya.

Keressen fel minket és bízza ránk az ingatlan értékesítés részfeladatait vagy akár az egész ügymenet lebonyolítását! Mi hatékony és profi segítséget tudunk nyújtani az Ön igényeihez szabott ingatlan felkutatásában, az előnyös feltételek kialakításában, de a szerződésírásban és a vásárlásban is.

Forduljon hozzánk bizalommal és kérje tanácsunkat ipari ingatlan, műhely, telephely, raktár értékesítéssel, bérléssel kapcsolatban!

ingatlan értékesítés

Ingatlanpiaci hírek

Még több

Hírlevél

Ingatlan szótár

 • Vagyonközösség

  rendszerint csak a házastársak közt fennálló V.; az osztrák polgári törvénykönyv és ennek…

 • Hagyaték

  az örökhagyó hátrahagyott vagyonának összessége; a meghaltnak vagyona mint jogi egész (hereditas,…

 • Vagyonjog

  az ember azon magánjogi viszonyainak foglalatja, amelyek bizonyos dolgokra (vagyonra) vonatkoznak,…

Még több