Facebook
Flickr
Twitter
Tweet

Ipari ingatlan értékesítés

Ipari ingatlan értékesítés

 

A fõváros egész területén illetve vonzáskörzetében üzleti és logisztikai parkoknak, telephelyeknek, ipartelepeknek és raktáraknak alkalmas ingatlanok, vagy azok felépítéséhez megfelelõ telkek felkutatása, eladása, bérbeadása.

Forgalmazott ingatlan típusai

- Telephelyek

- Telkek

- Logisztikai központok

- Üzleti központok

- Raktárbázisok

- Ipartelepek

 

Nagyszerű beruházás: kiadó vagy eladó ipari ingatlanok

Egy ingatlanba való befektetést alaposan át kell gondolni és nem könnyű olyat találni, ami minden elképzelésnek megfelel.

Eladó vagy kiadó ipari ingatlant keres?  Nálunk a legjobb helyen jár, ha olyan beruházáson gondolkodik, ami hosszútávon jól megtérül.

Ha eladó ipari ingatlant szeretne befektetéssel kombinálni, akkor megvásárlás után tanácsos felosztani és tovább értékesíteni a területeit az Ön vállalkozásához vagy befektetéseihez igazítva. Mivel az ipari ingatlan értéke folyamatosan nő, ezért érdemes megvásárolni, majd később továbbértékesíteni.

Ha eladó vagy kiadó ipari ingatlanra van szüksége, akkor tehát érdemes figyelembe venni a kedvező logisztikai viszonyokat, üzleti környezetet, valamint azt is, hogy könnyen alakítható legyen raktárak, műhelyek vagy akár üzlethelyiségek számára is.

Ha belevágna tervei megvalósításába, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken kiadó és eladó ipari ingatlanokat érintő kérdéseivel, elképzeléseivel, munkatársaink mindenben készséggel segítenek Önnek!

A külső raktár üzemeltetésének előnyei

Napjainkban egyre inkább afelé tart a világ, hogy mindenkinek minden sürgős és azonnal kell. Ezt azonban sokszor nehéz biztosítani, főleg, ha az adott terméket a cég külföldről szerzi be.

Ilyenkor sokszor napokat, sőt, heteket, vagy hónapokat kell várni, hogy az áru megérkezzen, míg esetleg más cégek azonnal, raktárról biztosítani tudják azt. Ne kerüljön hát hátrányba az Ön cége sem, hiszen könnyen megoldható, hogy Önnél is azonnal rendelkezésre álljon a népszerű termékekből!

Külső raktár üzemeltetésével ugyanis jelentősen nagyobb mennyiségű árut tarthat gyorsan elérhető státuszban, ezzel növelve cége piaci versenyhelyzetét. Cégünk ipari telkek,raktárak kiadásával és eladásával foglalkozik. Ingatlanjaink könnyen megközelíthető helyeken fekszenek. Nézzen körül nálunk, számos kiadó raktárhelyiségünk között Ön is biztosan megtalálja a cége számára ideális fekvésű külső raktárt!

Ha nem szeretne lemaradni versenytársaitól, és külső raktár bérlését fontolgatja, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ingatlanpiaci hírek

Még több

Hírlevél

Ingatlan szótár

  • Vagyonközösség

    rendszerint csak a házastársak közt fennálló V.; az osztrák polgári törvénykönyv és ennek…

  • Hagyaték

    az örökhagyó hátrahagyott vagyonának összessége; a meghaltnak vagyona mint jogi egész (hereditas,…

  • Vagyonjog

    az ember azon magánjogi viszonyainak foglalatja, amelyek bizonyos dolgokra (vagyonra) vonatkoznak,…

Még több